Onze realisaties

Het zijn er te veel om op te noemen. Maar toch willen we u een glimp geven van wat we kunnen en deden.
Met veel plezier zelfs. En voor herhaling vatbaar! Hebt u ook zo een project?

Vraag een offerte

RECENTE PROJECTEN

En dat we er trots op zijn. Laat u inspireren en overtuigen!

Project Campagne - Het Eneco-eindejaarsspel van nonkel Michel

Campagne - Het Eneco-eindejaarsspel van nonkel Michel

Zoals elk eindejaar wenst Eneco haar klanten een fantastisch nieuw jaar met een creatieve campagne. Uiteraard mogen daarbij leuke prijzen niet ontbreken. Wij werkten de campagne van 2019 mee uit, als in het uitschrijven van de webcopy en alle nodige e-mailings. Het bracht ons helemaal in feeststemming.

Meer info
Project Website & webshop - Magnus Business Gifts

Website & webshop - Magnus Business Gifts

Wekelijks schrijven we nieuwe online content voor dit familiebedrijf uit Vilvoorde. Zowel voor hun website als hun online catalogus. Zoals? Nieuwsberichten, productinformatie, SEO-optimalisatie, ...

Meer info
Project Webartikels - MVO Vlaanderen

Webartikels - MVO Vlaanderen

Maandelijks schrijven we nieuwsartikels, praktijkvoorbeelden en interviews uit voor dit platform rond maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een pak inspiratie dus. Een initiatief van de Vlaamse overheid.

Meer info
Project SEO - Exchange vzw

SEO - Exchange vzw

De content rond de groeiprogramma's van deze unieke vzw kreeg een flinke update. Wij zorgden ervoor dat de teksten, afbeeldingen en pagina's geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Een fijn onderzoek.

Meer info
Project Website - Eneco

Website - Eneco

Zo goed als elke letter op de website van deze duurzame energieleveranciers kwam er na een tik op ons toetsenbord. Wekelijks blijven we aan de webteksten sleutelen voor een optimaal resultaat.

Meer info
Project Nieuwsbrief - Nature Solutions

Nieuwsbrief - Nature Solutions

Regelmatig stellen we een nieuwsbrief samen voor dit duurzaam bouwbedrijf. Het is een mooie verzameling van nieuwsberichten, referenties en een actuele boodschap.

Meer info
Project Boek - Sociocratie 3.0

Boek - Sociocratie 3.0

Auteur Jef Cumps is helemaal gebeten door Sociocratie 3.0. Een nieuwe manier van organisatie-ontwikkeling. Hij schreef het concept mooi neer in de vorm van een novelle. Wij mochten een versie proofreaden.

Meer info
Project Website & storytelling - Werk met Zin

Website & storytelling - Werk met Zin

We schreven heel wat webteksten voor deze coöperatieve organisatie die zin geeft om te werken. Zowel voor individuen als organisaties. De getuigenissen? Daar werkten we graag aan mee.

Meer info
Project Website & SEO -  Telewerken Toolbox

Website & SEO - Telewerken Toolbox

Voor Vias Institute schreven we een website die dienst doet als een toolbox rond telewerken. Handig voor zowel werknemers als werkgevers.

Meer info
Project Brochure - Duurzaam Internationaal Ondernemen

Brochure - Duurzaam Internationaal Ondernemen

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest moedigt ondernemers en onderneemsters aan om in te zetten op duurzaam internationaal ondernemen. Wij schreven met hen mee aan een brochure boordevol tips en nuttige info.

Meer info
Project Contentstrategie - The Shift

Contentstrategie - The Shift

We hielpen de content van dit duurzaamheidsnetwerk mee verscherpen. We analyseerden de online resultaten en deelden die. En we gaven advies voor de toekomstige website.

Meer info
Project E-mailing - Eneco Clean Beach Cup

E-mailing - Eneco Clean Beach Cup

Maandelijks schrijven we de commerciële e-mailings en nieuwsbrieven voor Eneco België. Helemaal in de stijl van het huis. Vol energie dus.

Meer info
Project Website - Eneco Kinderraad

Website - Eneco Kinderraad

Een zijproject van Eneco om de volgende generatie warm te maken voor duurzame energie. En om ze helemaal klaar te stomen om die passie te delen.

Meer info
Project Website - Eneco Ensor

Website - Eneco Ensor

Een cool platform voor trouwe klanten van Eneco. Zij krijgen voor hun loyaliteit Enecoins. Hiermee kunnen ze interessante promoties van duurzame partners scoren.

Meer info
Project Folder - Eneco Business

Folder - Eneco Business

Ook heel wat bedrijven zetten de stap naar groene elektriciteit. Voor Eneco schreven we een B2B-folder. Daarin tips om energiezuiniger te ondernemen.

Project Flyer  - Eneco Participatie

Flyer - Eneco Participatie

Naast de webcopy schreven we voor Eneco ook printmateriaal rond investeringsprojecten. Meestal gaan ze over energie, soms niet. Maar altijd duurzaam.

Project Website - Nature Solutions

Website - Nature Solutions

We schreven de websteksten voor deze website. Daarnaast houden we regelmatig de referenties up-to-date. Dat betekent nieuwe klantengetuigenissen die zin doen krijgen om ook samen te werken met dit bouwbedrijf.

Meer info
Project Website - Bike Experience

Website - Bike Experience

In samenwerking met het Brussels marketingcollectief Unanimous hielpen we meer Brusselaars op de fiets. Dat deden we door webcopy te schrijven voor Bike Experience.

Meer info
Project Boek - Vruchtbaarder dan je denkt

Boek - Vruchtbaarder dan je denkt

Auteur Greetje Van den Eede schreef jarenlang aan dit boek. Als fertiliteitsconsulent pende ze al haar ervaring, inzichten en bedenkingen neer rond fertiliteitsproblemen bij koppels. Onze bijdrage: proofreading.

Meer info
Project Webartikels - Stadslab 2050

Webartikels - Stadslab 2050

We gingen op pad voor het Antwerps duurzaamheidsplatform Stadslab 2050. We lieten mensen getuigen over duurzame initiatieven in de stad. Die penden we neer in attractieve webcopy.

Meer info
Project Folder - Ecoschelp

Folder - Ecoschelp

Een duurzaam alternatief voor conventionele isolatiematerialen zijn schelpen. De voordelen ervan schreven we neer in een folder. Die ging goed rond op bouwbeurzen.

Meer info
Project Boek - Internationaal Talent Werkt

Boek - Internationaal Talent Werkt

Werk met Zin coacht leidinggevenden, medewerkers, teams en organisaties. Daarbij ook anderstalige nieuwkomers die in België op zoek zijn naar werk op hun niveau. Wij lieten ze aan het woord over die zoektocht.

Meer info
Project Magazine - The Challenger

Magazine - The Challenger

We werkten mee aan de eerste editie van The Challenger, een magazine van hostessenbureau Challenge MC. Hierin gaven ze ook hun eerste duurzame stappen prijs.

Project Webartikels - Groep IDEWE

Webartikels - Groep IDEWE

We schreven verschillende nieuwsartikels voor de website van IDEWE. Daarvoor trokken we aan de mouw van hun adviseurs. Hun input was een bron voor inspiratie.

Meer info
Project Brochure - Regionale producten voeden toerisme & vice versa

Brochure - Regionale producten voeden toerisme & vice versa

Toerisme Vlaanderen wilde producenten van streekproducten meer in de spotlights zetten. Het moest de keuze voor regionale producten in de toeristische sector een boost geven. Wij schreven de verhalen.

Meer info