Formules >

Terugkerende opdracht

Hebt u nood aan een copywriter of contentcreator waarop u wekelijks of maandelijks wilt kunnen rekenen? Op vaste tijdstippen, zeg maar. Zonder dat u daarvoor een nieuwe vaste medewerker in dienst moet nemen. Dan is het inhuren van een freelance copywriter een slimme oplossing. Onze agenda ligt klaar.

Vraag een offerte

TELKENS STRAFFE CONTENT VOOR UW MARKETING

De meest voorkomende terugkerende copy die we schrijven zijn teksten voor nieuwsbrieven. Maar u kunt uiteraard ook andere content door ons laten schrijven. Denk maar aan (web)artikels, nieuwsberichten, testimonials en sociale mediaberichten. Eigenlijk zowat alle teksten die u periodiek de wereld in wilt sturen. Daar helpen we u graag bij. Het schrijven van alle mogelijke content hebben we in de vingers. Ook SEO-copywriting? Jawel! We zijn ook nog eens nauwgezet. Deadlines schrikken ons niet af. Integendeel. Ze houden ons nog wat scherper.

Doordrongen van uw bedrijfsidentiteit

Dat we terugkerend mogen schrijven voor uw bedrijf of organisatie heeft een belangrijk voordeel: we leren u elke keer opnieuw beter kennen. En vice versa, uiteraard. Dat betekent dat we uw doelgroep ook makkelijker kunnen bereiken. U raadt het al. Uw teksten zullen bijgevolg gerichter scoren. Hoe we tot die doelkansen komen? Dit willen we vooraf weten.

  • Wie is de doelgroep? En blijft die altijd hetzelfde?
  • Via welk medium/kanaal wilt u terugkerend communiceren?
  • Wanneer moeten ze de boodschap telkens weer ontvangen?
  • Wat moeten ze iedere keer opnieuw zeker onthouden?
  • Hoe kunnen ze u altijd weer bereiken?

Om naar uit te kijken

Zelfs met de ogen dicht. Dus met een gerust hart. Want u kunt er zeker van zijn dat we de content schrijven en aanleveren op de afgesproken tijdstippen. We gebruiken onze kennis en handige tools die ons daarbij helpen. Wij houden nogal van lijstjes en afvinken. Daar profiteert u mee van. Bent u niet zo vertrouwd met contentplanning voor het beste resultaat? Wij nemen die planning graag voor onze rekening. Zelfs de publicatie van de teksten indien gewenst. We vinden bijvoorbeeld behoorlijk goed onze weg in verschillende CMS-systemen, zoals Wordpress, Drupal en Squarespace, October CMS. Weet dat u er niet alleen voor hoeft te staan. Ontvangt u graag een glashelder budget voor uw terugkerende opdrachten?

Vraag een offerte

Voordelen

  • Met stip ingepland en uitgevoerd.
  • Telkens weer straffe content.
  • Doordrongen van uw identiteit.
  • Geen omkijken naar, wel uitkijken naar.
  • Helemaal herkenbaar voor uw klanten.

Zo gaan we tewerk

Uw project in vijf simpele stappen.

Briefing

We overlopen uw noden en wensen

Offerte en planning

U krijgt een uitgewerkt projectvoorstel

Eerste draft

Wij creëren de eerste versie

Revisie(s)

Wij verwerken uw opmerkingen

Oplevering

U krijgt de finale versie (en de maandelijkse factuur)