Formules >

Losse opdracht

Bent u naarstig op zoek naar iemand die een pakkende tekst kan schrijven voor u? Onze oren staan gespitst. Vertel ons meer over uw project en wij komen met een oplossing. En ja. Het type tekst dat u in gedachten hebt, schreven we meer dan waarschijnlijk al eerder. Bovendien weten wij wat werkt en wat niet.

Vraag een offerte

U ZOEKT EEN TEKSTSCHRIJVER MET ZIN

Gevonden! Toch als uw tekst moet aanslaan bij uw lezer. Doe daar nog maar aangenaam leesbaar bij ook. En helemaal afgestemd op het medium dat u voor ogen hebt. U zegt online? Dan antwoorden wij SEO. Oftewel Search Engine Optimization. Vindbaar in de zoekmachines, dus. De juiste zoekwoorden mogen daarom niet ontbreken. Vandaar dat we voor u ook een zoekwoordanalyse kunnen uitvoeren. We laten liever niets aan het toeval over. Dat geldt trouwens evenzeer voor teksten in uw flyers, folder en brochures. Alle teksten voor print!

Teksten en koppen

Beschrijvend als het moet, pakkend als het kan. Zo bouwen we graag elke tekst op. Met twee woorden spreken betekent voor ons voordelen voordelen. Dat wat elke lezer wilt weten. Hoe gaat dit product of deze dienst mijn leven veranderen? We schrijven juist genoeg om de lezer tot actie aan te zetten. Zelfs al is dat gewoon verder lezen. Hebt u de doelstelling nog niet helemaal helder? Wij helpen u. Dit willen we eerst weten:

  • Wie is de doelgroep?
  • Via welk medium/kanaal wilt u communiceren?
  • Wanneer moeten ze de boodschap ontvangen?
  • Wat moeten ze zeker onthouden?
  • Hoe kunnen ze u bereiken?

Voordelen van een freelance opdracht

Schrijven is niet voor iedereen. Het is een métier die voortkomt uit jarenlange ervaring. Wij hebben die in de vingers. U kunt erop beroep doen wanneer u dat het beste uitkomt. (Wel liefst op tijd!) Geen rotsvaste verbintenissen dus. Wel content waarop uw lezers zaten te wachten. Helemaal geschreven op hun maat en dat van het medium. En op de tijdstippen dat het u het beste uitkomt. Binnen het vooropgestelde budget en op tijd afgeleverd. Want een afspraak is een afspraak. Daar maken wij een punt van. Punt.

Hebt u een project waarbij wij u kunnen helpen?

Vraag een offerte

Voordelen

  • Snelle oplevering.
  • Tot in de komma’s en puntjes uitgevoerd.
  • Breed scala aan schrijftechnieken.
  • Veel tevreden klanten gingen u voor.

Zo gaan we tewerk

Uw project in vijf simpele stappen.

Briefing

We overlopen uw noden en wensen

Offerte

U krijgt een heldere projectprijs

Eerste draft

Wij creëren de eerste versie

Revisie(s)

Wij verwerken uw opmerking(en)

Oplevering

U krijgt de finale versie (en de factuur)