Diensten >

Zoekwoordanalyse

Uw websitebezoeker vindt via keywords uw online content. Analyse maakt het zoeken sneller. Dat doen we.

Vraag een offerte

Ken de zoektermen die leiden naar uw website

Via een zoekwoordanalyse doet u onderzoek naar de zoektermen die voor uw bedrijf of organisatie van toepassing zijn. En welke niet. Op die manier krijgt u meer inzicht in welke keywords in zoekmachines leiden naar uw website of webshop. Met die kennis kunt u uw webteksten optimaliseren. Sterke SEO-copywriting mag uiteraard niet ontbreken. Zo trekt u potentiële klanten aan die eerst de weg naar u niet vonden. Blijf de concurrentie voor!

Zoekmachine-optimalisatie ten top

Hoe graag hebben zoekmachines de woorden die u gebruikt in de teksten op uw website of webshop? Dat komt u eenvoudig te weten met de juiste tools. Zo is er de Zoekwoordplanner voor Google Adwords. Het is een handige tool die u meer inzicht geeft over de kwaliteit van de zoektermen die u gebruikt in uw webteksten. Scoren die keywords goed? Mooi zo! Wordt er amper op gezocht? Dan is het hoog tijd om uw teksten aan te passen. Integreer relevante zoekwoorden die wél leiden tot resultaten. U kunt de impact meten via analysetools als Google Analytics.

Overzichtelijke zoekwoordanalyse helpt


Gaat u zelf aan de slag met het onderzoek naar de beste zoekwoorden voor uw website of webshop? Maak dan zeker overzichtelijke rapporten van de zoektermen die u gebruikt en die u voortaan het best gebruikt. Schrijf ze op, giet ze in tabellen, gooi ze in grafieken. Hoe dan ook: bewaar ze. Zo hebt u steeds iets om naar terug te grijpen wanneer u uw webteksten wilt aanpassen. Of aangepast hebt. 

Merkt u verschil in de conversie van uw website of webteksten? Goed gewerkt. En mochten de resultaten niet zijn wat u voor ogen had, niet getreurd. Wij kunnen er altijd met ons kennersoog naar kijken. Graag zelfs. Ook de technische kanten nemen we onder de loep. Zo checken we of uw metadata en alt tags op punt staan. Doe zeker beroep op ons wanneer u geen idee hebt waarover wij het nu hebben.


Vraag een offerte

Losse opdracht

  • Snelle oplevering.
  • Tot in de komma’s en puntjes uitgevoerd.
  • Veel tevreden klanten gingen u voor.
Ontdek het gemak

Terugkerende opdracht

  • Met stip ingepland en uitgevoerd.
  • Telkens weer straffe content.
  • Helemaal herkenbaar voor uw klanten.
Kies voor continuïteit

In-house opdracht

  • Efficiënt werken want ter plaatse aanwezig.
  • Gerustheid over gewenste beschikbaarheid.
  • Schrijfstijl doordrongen van uw DNA.
Ga voor zekerheid