Diensten >

Storytelling

Uw lezers meeslepen in een krachtig verhaal is een echte kunst. Mooie verhalen creëren. Dat doen we.

Vraag een offerte

Overtuig klanten met eerlijke storytelling

Storytelling is een echte meerwaarde voor uw marketing. Zowel digital storytelling als brand storytelling. Toch als u echte verhalen te vertellen hebt. Lezers zijn gevoelig voor authentieke verhalen. Echte verhalen. Geen doorsnee verkoopspraatjes. Die doorprikken ze gemakkelijk. En dat heeft gevolgen voor uw bedrijfsimago en bijgevolg uw verkoop. Iets wat u wilt vermijden, nemen we aan. Hebt u een oprecht verhaal te vertellen? Iets waar de lezer echt iets aan heeft? Kies dan voor storytelling. Wij helpen u bij het uitwerken van uw verhaal.

De kracht van luisteren

Iemand moet uw vertalen vertellen vooraleer ze uitgeschreven kunnen worden. Een luisterend oor is daarom essentieel. Laat ons nu net over dit type oren beschikken. Onze nieuwsgierigheid zit daar voor meer dan iets tussen. Niet verwonderlijk dat we een journalistieke achtergrond hebben. Met enkele gerichte vragen lokken we waardevolle informatie uit. We spelen met stiltes, zodat diepere verhalen ook de ruimte krijgen om naar buiten te komen. Die verhaallijnen verwerken we in één verhaal. Helemaal in de lijn van het doel: meeslepend, inspirerend, overtuigend of gewoon informerend. Mét respect voor de gedeelde woorden van de verhalenverteller.

Inclusief een ultieme cliffhanger

Verhalen hebben een begin en een einde. De kunst is natuurlijk om uw lezer mee te nemen in uw verhaal van dat begin tot dat einde. Daar zijn een aantal techieken voor. Die hebben we onder de knie. Hoe we dat klaarspeelden? Dankzij héél veel lezen, het volgen van gespecialiseerde opleidingen en onze schrijfervaring. We schreven korte verhalen, lange verhalen en alles daartussen. En we vinden dat bijzonder leuk! Elk nieuw verhaal brengt ons namelijk ook iets bij. Dat nemen we weer mee naar een volgend verhaal. Zit dat verhaal bij u of uw klanten? We komen het graag lospeuteren. Oh ja, er is ook iets dat we er niet bij vertelden.

Vraag een offerte

Losse opdracht

  • Snelle oplevering.
  • Tot in de komma’s en puntjes uitgevoerd.
  • Veel tevreden klanten gingen u voor.
Ontdek het gemak

Terugkerende opdracht

  • Met stip ingepland en uitgevoerd.
  • Telkens weer straffe content.
  • Helemaal herkenbaar voor uw klanten.
Kies voor continuïteit

In-house opdracht

  • Efficiënt werken want ter plaatse aanwezig.
  • Gerustheid over gewenste beschikbaarheid.
  • Schrijfstijl doordrongen van uw DNA.
Ga voor zekerheid