Diensten >

SEO-copywriting

U wilt dat uw online teksten gevonden worden in zoekmachines. SEO-teksten schrijven! Dat doen we.

Vraag een offerte

Met SEO-copywriting scoort u in zoekmachines

U ziet uw website en/of webshop ongetwijfeld het liefst zo hoog mogelijk verschijnen in de zoekmachines. Wie niet. Alleen gebeurt dat niet zomaar. Vandaag kunt u niet langer zonder een website met SEO-teksten. Met wat? SEO staan voor Search Engine Optimization. Zoekmachineoptimalisatie dus. Een noodzaak voor uw online marketing en e-commerce. En aangezien het om een gespecialiseerde schrijftechniek gaat, doet u best beroep op een SEO-copywriter. Iemand die de logica van de zoekmachine-algoritmes begrijpt.

Webteksten boordevol zoekwoorden doen hoofden tollen

Misschien hebt u zich al eens laten vertellen dat uw website beter gevonden wordt wanneer u veel zoekwoorden in de teksten zet. Dat was in het verleden misschien zo. Maar de zoekmachines zijn geëvolueerd. Ze zijn zelfs wat allergisch geworden voor een overdaad aan zoekwoorden. Het is dus de kunst om de juiste zoekwoorden te integreren in uw teksten. Aan robotteksten heeft niemand wat. Wij gaan ervan uit dat uw webteksten bovenal interessant moeten zijn voor uw lezer. Hoe relevanter, hoe groter de kans dat er op natuurlijke wijze zoekwoorden in staan. En zo schuift uw website of webshop plaatsjes naar boven in de zoekmachines.

Eerst onderzoek, dan meten

Weet u via welke zoekwoorden mensen zoeken naar uw website, producten of diensten? Mooi zo. Dan bent u al een hele stap vooruit. Tast u in het donker? Een zoekwoordanalyse biedt de oplossing. Die gebeurt het best alvorens uw teksten in een finale vorm liggen. Al kan het ook achteraf. Optimalisatie voor een grotere conversie dus. Die kunt u nog eens opvolgen in bijvoorbeeld Google Analytics ook. Zo weet u of u goed bezig bent en welke teksten u eventueel moet bijspijkeren. Voelt u zich onwennig bij de tools om zoekwoorden op te snorren en te analyseren? Wij helpen u hiermee graag verder. Er hangen Google-certificaten aan onze muur. Uiteraard willen we ook zorgen voor conversieoptimalisatie door het schrijven van uw SEO-teksten als digitale copywriter. Hebt u een project waarvoor u een duidelijke prijs wilt?

Vraag een offerte

Losse opdracht

  • Snelle oplevering.
  • Tot in de komma’s en puntjes uitgevoerd.
  • Veel tevreden klanten gingen u voor.
Ontdek het gemak

Terugkerende opdracht

  • Met stip ingepland en uitgevoerd.
  • Telkens weer straffe content.
  • Helemaal herkenbaar voor uw klanten.
Kies voor continuïteit

In-house opdracht

  • Efficiënt werken want ter plaatse aanwezig.
  • Gerustheid over gewenste beschikbaarheid.
  • Schrijfstijl doordrongen van uw DNA.
Ga voor zekerheid